HCP's policy vedr. kundenes og samarbeidspartnerens personopplysninger

Generell informasjon

I denne personvernpolicy, kan du lese mer om hvordan HCP behandler personopplysninger og informasjonskapsler (cookies).
Personlige data omfatter informasjon som er relatert til en identifisert eller identifiserbar fysisk person. Personlige data inneholder informasjon som f.eks. kundenes kontaktinformasjon, søkeadferd og kjøpshistorikk.
En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som plasseres på datamaskinen når du er på HCP’s nettsted. En informasjonskapsel brukes til å spore hvilke av våre hjemmesider du er på, og hvor lenge, men gir oss ingen informasjon om hvem du er.

Hvilke personlige data mottar HCP?

HCP samler bare inn personopplysninger i følgende tilfelle:
- Lovpålagt dokumentasjon i forhold til regnskap og skatt, samt til reklamasjonshenvendelser som oppstår, hvis du har kjøpt maskiner/produkter hos HCP.
Når du er på HCP’s nettside, samles informasjon om din IP-adresse, din nettleser, samt hvilke av våre nettsider du er på og når du er der. 
Hvis du ikke ønsker at HCP behandler dine personopplysninger, kan det hindre kjøp av varer eller tjenester fra oss.

Hva brukes personopplysningene til?

HCP bruker dine data til å gjennomføre våre avtaler med deg.
Informasjon om dine bevegelser på hjemmesiden vår, brukes bare til utarbeidelse av statistikk, som blant annet kan brukes til å forbedre oppbyggingen av vår hjemmeside og dermed brukeropplevelsen på siden.
HCP behandler bare opplysninger, for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kontraktpart.

Hvem gir HCP personopplysninger videre til?

Personopplysninger du gir til HCP, bruker vi til å gjennomføre avtalen med deg, og vi vil ikke utlevere informasjonen, med mindre det er en del av avtalen med deg.
Eksempelvis, hvis du i forbindelse med et varekjøp hos oss, får en garanti fra produsenten på kjøpet, vil opplysninger om ditt navn, adresse og ditt kjøp, oppgis til produsenten. Produsenten bruker denne informasjonen til å opprette garantien hos seg. Hvis du senere vil gjøre bruk av garantien, vil det vanligvis føre til at relevante deler av din kontaktinformasjon, kjøpshistorikk, samt årsaken til bruk av garantibestemmelsen, skal overføres til produsenten av det produktet garantien gjelder. En del, men ikke alle produsenter av våre produkter, er basert i EU.
Et annet eksempel er finansiering. Hvis du er i forbindelse med kjøp med oss vil undersøke mulighetene for leasing, kan HCP, som en del av avtalen med deg, formidle informasjon fra en foreløpig kjøpekontrakt til det eller de leasingselskapene vi samarbeider med.
Utover dette vil ikke dine personlige data bli videreformidlet, og dine personlige data vil aldri bli solgt til tredjepart

Hvordan beskyttes dine data?

HCP er forpliktet til å sørge for beskyttelse av dine data. HCP gjennomfører sikkerhetstiltak for å hindre at opplysninger blir tilintetgjort, tapes eller forringes, samt mot at de blir kjent for uvedkommende, blir misbrukt eller for øvrig behandles i strid med loven.
I dette ligger det også at dataene korrigeres, hvis vi oppdager feil i dine data, samt at dataene slettes når vi ikke lenger har en plikt til å oppbevare dem, og at dataene ikke lengre er relevante, vanligvis fem til sju år etter opphør av handelen.

Spesielt om cookies

Informasjonskapsler (cookies) brukes til å forbedre nettstedet vårt og din brukeropplevelse på hjemmesiden.
Nettstedet bruker cookies fra Google Analytics for å måle trafikken på hjemmesiden.
Du kan velge bort informasjonskapsler (cookies) fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Det er ingen personlig informasjon lagret i våre informasjonskapsler (cookies), og de inneholder ikke virus. 
Ved å bruke hjemmesiden, godtar du HCP’s bruk av informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapslene slettes etter et par måneder etter ditt siste besøk.
Hvis du vil slette eller blokkere informasjonskapsler, kan du bruke instruksjonen nedenfor:
http://minecookies.org/cookiehandtering 

Dine rettigheter

Du har alltid muligheten til å finne ut hvilken informasjon vi har registrert om deg, samt få en kopi av dataene, hvis aktuelt. I tillegg kan du i henhold til persondatalovgivningen, kreve at feil informasjon blir rettet, ha innsigelser til behandling, eller få din informasjon begrenset eller slettet, med mindre vi er forpliktet til å behandle dem.
Hvis du har spørsmål til HCP’s behandling av data, vår hjemmesides bruk av informasjonskapsler (cookies), eller ønsker mer informasjon, kan du kontakte HCP pr. telefon, e-post eller post. Kontaktinformasjon finner du her på hjemmesiden: https://www.hcpetersen.no/kontakt-os/finn-oss.html  
Ønsker du, etter å ha kontaktet HCP, og klage på selskapets behandling av dine personlige data, har du rett til å sende inn klage til Datatilsynet.

Eierinformasjon

H C Petersen Norge AS
Hyggenveien 35
NO-3440 Røyken
Tel: + 47 32 20 10 60

Kampanjer

Deutz-Fahr

DF 5080D Ecoline. Pris fra kr 324.000,-

DF 5080D Ecoline med 78 HK

Se kampanje

Liten og lett. 2,48 m høy og 3200 kg.
Eks laster, klargjøring, frakt
og mva. Rask levering

DF 6165 RC-Shift. Pris fra kr 979.000,-.

171 HK. Full elektronisk gearsystem, inkl lasterbraketter og hyttefjæring

Se kampanje

Pris er eks klargjøring, frakt og mva
Rask levering!

Zetor

Zetor Proxima CL 100. Pris 409.000,-

Leasing fra 1,99%

Se kampanje

Vårkampanje 409.000,-
ZL36 laster monteres til svært gunstig pris.
Pris ekskl. laster, mva, frakt og klargjøring.

Krone

Krone AM 243 CV, Kampanjepris 89.900,-

3 pkt. slåmaskin

Se kampanje 

Med stengelknekker og justerbar motplate.

Helsviset knivbjelke og hurtigskift av kniver.
Pris er eks klargjøring, frakt og mva.

Krone Swadro TC 760 Plus

Kampanjepris 209.000,-

Se kampanje 

Samlerive med senteravlegging.

Veklikeholdsfrie rotor og rotorgirkasser.
Pris er eks klargjøring, frakt og mva.

Krone Easy Cut3210CV, Pris fra 209.000,-

Sentermontert 3,2m med stengelbehandler

Se kampanje 

Pris er eks klargjøring, frakt og mva. Rask levering!

Iseki

Iseki TG6490 H. Pris fra kr 309.000,-

Kompakttraktor, 55hk, hydrostatisk transmisjon og luksus førerhus

Se kampanje

Pris - eks klargjøring, laster, frakt og mva. Rask levering!

Finn din forhandler

Søk forhandlere i hele Norge

Søk lokalt